Rabu, 05 Februari 2014

Lirik Aries Aglies ~ Ojo Ruwet

Urip iku ora usah ngena ngene,
Susah seneng teko dilakoni wae,
Ora usah mumet ojo digawe ruwet,
Sik penting meneh iseh iso ngliwet,
Urip iku ojo digawe nelongso,
Ayo kerjo dibarengi karo ndongo,
Rejeki sitik disyukuri wae rodo akeh ojo lali sodaqoh e,

Ojo mikir pejabat sing podo bejat ayo mikir anak bojo kerumat,
Ojo mikir kurupsi ojo tiru ngapusi bondo donyo ora digowo mati,
Rasah ngoyo dadi pegawe negri yen ujung-ujung e nyogok kanan kiri,
Bangga o awakmu dadi petani urip tentrem sampai mati,

Urip iku ora usah ngena ngene,
Susah seneng teko dilakoni wae,
Ora usah mumet ojo digawe ruwet,
Sik penting meneh iseh iso ngliwet,
Urip iku ojo digawe nelongso,
Ayo kerjo dibarengi karo ndongo,
Rejeki sitik disyukuri wae rodo akeh ojo lali sodaqoh e,

Ojo mikir pejabat sing podo bejat ayo mikir anak bojo kerumat,
Ojo mikir kurupsi ojo tiru ngapusi bondo donyo ora digowo mati,
Rasah ngoyo dadi pegawe negri yen ujung-ujung e nyogok kanan kiri,
Bangga o awakmu dadi petani urip tentrem sampai mati.

Penyanyi : Aries Aglies
Judul : Ojo Ruwet
Orkes : OM Nirwana

Nb: ditulis langsung, sinambi midangetaken lagu

Tidak ada komentar: