Wednesday, February 5, 2014

Lirik Paijo Londho & Dewi Nilam Sari ~ Jamu Pegel Mlarat

Pa:
Dek, reneo tak kandani,
Ojo menjap menjep nggateli ati,
Dek, ndang gawekno kopi,
Ndasku ngelu ket wingi durung mari,
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi,

Pi:
Mas mbok yo koe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi,
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi,
Aku isin mbendino ditagihi,
Sok kapan utangmu kok sauri,

Pa:
Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti,
Tak rewangi miter tekan bali,
Nanging koyone yo ora mesti,

Pi:
Sakjane aku wes ora kuat,
Sakjane aku wes pegel mlarat,
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyat lan omah tingkat,

Pa:
Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat,
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat,

Pa:
Dek, reneo tak kandani,
Ojo menjap menjep nggateli ati,
Dek, ndang gawekno kopi,
Ndasku ngelu ket wingi durung mari,
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi,

Pi:
Mas mbok yo koe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi,
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi,
Aku isin mbendino ditagihi,
Sok kapan utangmu kok sauri,

Pa:
Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti,
Tak rewangi miter tekan bali,
Nanging koyone yo ora mesti,

Pi:
Sakjane aku wes ora kuat,
Sakjane aku wes pegel mlarat,
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyat lan omah tingkat,

Pa, Pi:
Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat,
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat,

Penyanyi : Paijo Londho & Dewi Nilam Sari
Judul : Jamu Pegel Mlarat
Orkes : OM Nirwana

Nb: ditulis langsung, sinambi midangetaken lagu

2 comments:

Erish Sakuragi said...

Good Job dah!

Puff Chubby said...

Request terjemahannya kaka..😁😁