Selasa, 28 Januari 2014

Lirik Paijo Londho ~ Ojo Koyo Bapak

Tak kudang kudang kowe anakku lanang,
Mbesok kowe gedhe dadio teladan,
Tak gadhang gadhang kowe anakku lanang,
Mbesok kowe gedhe ojo dadi preman,
Anggonku ndonga rino wengi,
Pepujaku marang gusti,
Bakatku ojo diwarisi,
Mendem karo remi.

Roso tresno iki ora bakal ilang,
Roso sayang iki ora bakal kurang,
Tak dongakne awakmu dadi penerbang,
Senadyan bapakmu bajingan,
Roso tresno iki ora bakal luntur,
Roso sayang iki ora bakal kendhur,
Tak dongakne awakmu dadi gubernur,
Senadyan bapakmu iki nganggur.

Anggonku ndonga rino wengi,
Pepujaku marang gusti,
Bakatku ojo diwarisi,
Mendem karo remi,
Roso tresno iki ora bakal ilang,
Roso sayang iki ora bakal kurang,
Tak dongakne awakmu dadi penerbang,
Senadyan bapakmu bajingan,
Roso tresno iki ora bakal luntur,
Roso sayang iki ora bakal kendhur,
Tak dongakne awakmu dadi gubernur,
Senadyan bapakmu iki nganggur.

Roso tresno iki ora bakal ilang,
Roso sayang iki ora bakal kurang,
Tak dongakne awakmu dadi penerbang,
Senadyan bapakmu bajingan.
Roso tresno iki ora bakal luntur,
Roso sayang iki ora bakal kendhur,
Tak dongakne awakmu dadi gubernur,
Senadyan bapakmu iki nganggur.

Tak kudang kudang kowe anakku lanang,
Mbesok kowe gedhe dadio teladan.

Penyanyi : Paijo Londho
Judul : Ojo Koyo Bapak
Orkes : OM Nirwana

Nb: ditulis langsung, sinambi midangetaken lagu

Tidak ada komentar: